"حجت الاسلام یوسفی مقدم" گفت: با کمال تأسف باید اعتراف کرد استفاده از تفاسیر قرآن و معارف آن، هنوز به فرهنگ عمومی تبدیل نشده و مهجور است.
به گزارش خبرنگار تقریب در قم، یوسفی مقدم طی سخنانی در دانشگاه پیام نور قم گفت: بحث تفسیرنگاری یکی از موضوعات مهم پژوهشهای علوم انسانی و الهی است، اما با کمال تأسف و با وجود تلاشهای گسترده محافل و مراکز تخصصی قرآنی، استفاده از آن به فرهنگ عمومی تبدیل نشده است.
حجتالاسلام یوسفی مقدم عنوان کرد: با کمال تأسف باید اعتراف کرد استفاده از تفاسیر قرآن و معارف آن، هنوز به فرهنگ عمومی تبدیل نشده و مهجور است.
وی با بیان اینکه قرآن هنوز در جامعه مهجور است، افزود: حوزه و دانشگاهها باید بیش از گذشته برای رفع مهجوریت از قرآن تلاش و قرآن را به فرهنگ عمومی و قابل استفاده برای همه اقشار و سنین جامعه تبدیل کنند.
رییس مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم گفت: قرآن برای نسل و دوره خاصی نازل نشده، بلکه برای همه زمانها است و افراد همه نسلها و عصرها باید از آن استفاده کنند.
وی افزود: استفاده از قرآن تنها به قرائت زیبا و با صوت خوب خواندن و تفسیرنگاری و خواندن آن ختم نمی شود، اگرچه این موارد بسیار لازم است، اما معارف قرآنی باید وارد همه مراحل و شئون زندگی ما شود.
یوسفی مقدم تأکید کرد: نباید تصور کنیم چون ممکن است فهم ما از قرآن نادرست باشد دیگر توان ورود به آن را نداریم و نباید به آن وراد شویم، بلکه باید با دقت و توجه زیاد وارد عرصههای قرآنی شد و معارف مورد نیاز جامعه را استخراج کرد.