به گزارش خبرگزاری اهل بیت (ع) ـ ابنا ـ «حجتالاسلام و المسلمین محمدصادق یوسفی مقدم» مدیر بخش پژوهش نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم تصریح کرد: علاقهمندان زیادی برای نظریهپردازی در عرصه قرآن و علوم وجود دارند و گاهی دیده میشود مطالبی را به عنوان نظریه اعلام میکنند در حالی که نظریه بودن این مطالب باید مورد بررسی قرار گیرد .
وی اظهار کرد: گاهی برخی افراد نظریهای را مطرح میکنند که حاصل جمعبندی چند نظریه گوناگون از دیگران است و نظریه بودن آن به ویژه با بازخوردگیری از حوزه باید روشن شود .
یوسفی مقدم نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم را فرصت بسیار مناسبی برای ارزیابی این مسایل عنوان کرد و گفت: میتوان با برگزاری نشستهایی تخصصی این مسایل را به صورت موشکافانه و دقیق مورد بررسی قرار داد و حتی طرح ایجاد مرکزی برای نظارت بر این ایدهها بحث و بررسی شود .
مدیر مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم بیان داشت: نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم فرصت بسیار خوبی برای عرضه و نمایش تمامی فعالیتهای قرآنی است که طی یکسال گذشته در کشور و در عرصه جهان اسلام انجام شده است .
یوسفی مقدم تصریح کرد : این نمایشگاه چون بینالمللی است اندیشمندانی از ایران و دیگر کشورهای اسلامی تلاش میکنند تا از آخرین دستاوردهای قرآنی مطلع شوند و فرصتی برای آشنایی بیشتر قرآنپژوهان و فعالان قرآنی داخل و خارج کشور است .
مدیر بخش پژوهش نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم همچنین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم را آزمونی برای نمایش حضور کمی و کیفی دستگاه ها و نهادهای کشور در عرصه قرآنی و اهتمام آنها به قرآن کریم به عنوان قانون اساسی مسلمانان دانست .
وی درباره بخش دشمنشناخت و بخش بینالملل نمایشگاه نیز تصریح کرد: این بخشها باید به صورت واقعی بیداری اسلامی را به مردم ایران منعکس کنند، ضمن اینکه با تمهیداتی موجب ساماندهی و جهتدهی بیداری اسلامی باشند .
یوسفی مقدم خاطرنشان کرد: اگر در این زمینه به خوبی فعالیت شود میتوان جریان بیداری اسلامی را به تحلیلی علمی و قاعدهمند ، برای عرضه به دیگران تبدیل کنیم.
منبع: ...