حجتالاسلام محمدصادق یوسفیمقدم امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم با تسلیت سالروز رحلت پیامبر اکرم (ص) در سخنانی اظهار داشت: قرآن کریم معجزهای بوده که برای اثبات نبوت پیامبر اکرم (ص) و برای اثبات وحیانیت خود قرآن نازل شده است.
وی خاطرنشان کرد: این معجزه پیامبر خاتم (ص) از نوع اندیشه، فکر و تعقل است و جاذبه و گرایش فراوانتری نسبت به معجزات دیگر انبیا دارد.
رئیس مرکز فرهنگ و معارف قرآن با بیان اینکه قدرت قرآن سبب شکلگیری بیشترین هجمه به پیامبر اکرم (ص) شده است، گفت: آموزههای قرآن کریم به طور مناسب و کامل در راستای تکوین و تامین سعادت انسانهاست و توانایی اداره همه جوامع بشری دارد و هیچ فکر و اندیشهای وجود ندارد که توان مقابله فکری، استدلالی و برهانی با قرآن کریم داشته باشد و بر این اساس دشمنان دین برخوردهای ناجوانمردانه با قرآن و نازلکننده این کتاب مقدس دارند.
حجتالاسلام یوسفیمقدم با اشاره به افرادی که در برابر پیامبر اکرم (ص) قرار میگیرند، اذعان کرد: از منظر قرآن کریم انسانهای اغواگر، دنیاطلب و مستکبر که نگرشهای هدایتی قرآن را برنمیتابند، سعی دارند در برابر آموزههای پیامبر اکرم (ص) که آموزههای الهی است، موضعگیری کنند.
وی خاطرنشان کرد: در آیه 6 و 7 سوره لقمان گروهی از این افراد معرفی میشوند که بر اساس این آیه این افراد در برابر پیامبر اکرم (ص) که بشر را به خلق نیکو، پاکدامنی و عفت دعوت میکند، مردم را به گمراهی فرامیخوانند.
رئیس مرکز فرهنگ و معارف قرآن تصریح کرد: این افراد در همه زمانها از هیچ تلاشی غفلت نمیکنند و در موقعیتهای مختلف به برنامهریزی پرداخته و پایگاههای اطلاعرسانی و شبکههای تلویزیونی را نیز راهاندازی میکنند تا لهو و لعب را ترویج دهند و با این فعالیتها مردم را در برابر اندیشههای پیامبر اکرم (ص) قرار دهند.
حجتالاسلام یوسفیمقدم با اشاره به آیه 33 و 34 سوره توبه زراندوزان و حرامخواران را از افراد تهدیدکننده اهداف نبی مکرم اسلام (ص) ذکر کرد و افزود: این افراد منافع مادی و دنیوی خود را پیگیری میکنند و قصد دارند که از مسیر غیرمشروع به اهداف دنیوی خود دست پیدا کنند.
وی با بیان اینکه خداوند متعال در آیه هفت سوره لقمان و آیه 7 و 8 سوره جاثیه گروه دیگری از افراد معترض به پیامبر (ص) را معرفی میکند، بیان داشت: گمراهان، گناهکاران و مستکبران از دیگر افرادی هستند که در برابر پیامبر اکرم (ص) قرار میگیرند و از پیامهایی که پیامبر برای هدایت بشر آورده سرپیچی میکنند.
رئیس مرکز فرهنگ و معارف قرآن خاطرنشان کرد: منافقان گروه دیگر از افراد مقابله کننده با پیامبر اسلام (ص) هستند که سرپرستی و دوستی کافران را برگزیدهاند و به صورت پنهان اهداف آنان را پیگیری میکنند، قرآن این گروه را نیز به طور صریح در آیات مختلف از جمله در آیات 138 و 139 سوره نسا معرفی میکند.
حجتالاسلام یوسفیمقدم با اشاره به ریشه و اساس مخالفتها با نبی اسلام (ص) بیان داشت: انسانهای دنیاطلب، خودخواه، مغرور، مستکبر، زراندوز و حرامخوار در برابر خاتم پیامبران (ص) قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه خداوند پیامبر اکرم (ص) را با اوصافی مانند رحیم و رئوف که از صفات خداوند است توصیف کرده و ایشان را به عنوان رسول رحمت معرفی میکند، بیان داشت: افرادی که خود دارای افکار و اعمال فاشیستی هستند، قصد دارند پیامبر رحمت را چهرهای خشن و بیرحم معرفی کنند.
رئیس مرکز فرهنگ و معارف قرآن خاطرنشان کرد: شاید عمدهترین عامل اهانتها به پیامبر اکرم (ص) ایستادگی او در برابر انحرافات، ستم، پافشاری بر احقاق حقوق محرومان و اجرای حدود الهی باشد ولی بدخواهان بدانند چنانکه خداوند در قرآن پیامبر اکرم (ص) را چراغ نورانی معرفی کرده آن حضرت همه عالم را نورافشانی میکند و همگان از برکت وجود ایشان بهرهمند خواهند شد.
منبع: فارس