وبسایت حجت السلام و المسلمین یوسفی مقدم(آزمایشی

وبسایت حجت السلام و المسلمین یوسفی مقدم(آزمایشی

حجت‌الاسلام محمدصادق یوسفی‌مقدم امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم با تسلیت سالروز رحلت پیامبر اکرم (ص) در سخنانی اظهار داشت: قرآن کریم معجزه‌ای بوده که برای اثبات نبوت پیامبر اکرم (ص) و برای اثبات وحیانیت خود قرآن نازل شده است.

 وی خاطرنشان کرد: این معجزه پیامبر خاتم (ص) از نوع اندیشه، فکر و تعقل است و جاذبه و گرایش فراوان‌تری نسبت به معجزات دیگر انبیا دارد.

رئیس مرکز فرهنگ و معارف قرآن با بیان اینکه قدرت قرآن سبب شکل‌گیری بیشترین هجمه به پیامبر اکرم (ص) شده است، گفت: آموزه‌های قرآن کریم به طور مناسب و کامل در راستای تکوین و تامین سعادت انسان‌ها‌ست و توانایی اداره همه جوامع بشری دارد و هیچ فکر و اندیشه‌ای وجود ندارد که توان مقابله فکری، استدلالی و برهانی با قرآن کریم داشته باشد و بر این اساس دشمنان دین برخوردهای ناجوانمردانه با قرآن و نازل‌کننده این کتاب مقدس دارند. 

حجت‌الاسلام یوسفی‌مقدم با اشاره به افرادی که در برابر پیامبر اکرم (ص) قرار می‌گیرند، اذعان کرد: از منظر قرآن کریم انسان‌های اغواگر، دنیا‌طلب و مستکبر که نگرش‌های هدایتی قرآن را برنمی‌تابند، سعی دارند در برابر آموزه‌های پیامبر اکرم (ص) که آموزه‌های الهی است، موضع‌گیری کنند.

 وی خاطرنشان کرد: در آیه 6 و 7 سوره لقمان گروهی از این افراد معرفی می‌شوند که بر اساس این آیه این افراد در برابر پیامبر اکرم (ص) که بشر را به خلق نیکو، پاکدامنی و عفت دعوت می‌کند، مردم را به گمراهی فرامی‌خوانند.

 رئیس مرکز فرهنگ و معارف قرآن تصریح کرد: این افراد در همه زمان‌ها از هیچ تلاشی غفلت نمی‌کنند و در موقعیت‌های مختلف به برنامه‌ریزی پرداخته و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی و شبکه‌های تلویزیونی را نیز راه‌اندازی می‌کنند تا لهو و لعب را ترویج دهند و با این فعالیت‌ها مردم را در برابر اندیشه‌های پیامبر اکرم (ص) قرار دهند.

حجت‌الاسلام یوسفی‌مقدم با اشاره به آیه 33 و 34 سوره توبه زراندوزان و حرام‌خواران را از افراد تهدیدکننده اهداف نبی مکرم اسلام (ص) ذکر کرد و افزود: این افراد منافع مادی و دنیوی خود را پیگیری می‌کنند و قصد دارند که از مسیر غیرمشروع به اهداف دنیوی خود دست پیدا کنند.

 وی با بیان اینکه خداوند متعال در آیه هفت سوره لقمان و آیه 7 و 8 سوره جاثیه گروه دیگری از افراد معترض به پیامبر (ص) را معرفی می‌کند، بیان داشت: گمراهان، گناهکاران و مستکبران از دیگر افرادی هستند که در برابر پیامبر اکرم (ص) قرار می‌گیرند و از پیام‌هایی که پیامبر برای هدایت بشر آورده سرپیچی می‌کنند.

 رئیس مرکز فرهنگ و معارف قرآن خاطرنشان کرد: منافقان گروه دیگر از افراد مقابله ‌کننده با پیامبر اسلام (ص) هستند که سرپرستی و دوستی کافران را برگزیده‌اند و به صورت پنهان اهداف آنان را پیگیری می‌کنند، قرآن این گروه را نیز به طور صریح در آیات مختلف از جمله در آیات 138 و 139 سوره نسا معرفی می‌کند.

 حجت‌الاسلام یوسفی‌مقدم با اشاره به ریشه و اساس مخالفت‌ها با نبی اسلام (ص) بیان داشت: انسان‌های دنیا‌طلب، خودخواه، مغرور، مستکبر، زراندوز و حرام‌خوار در برابر خاتم پیامبران (ص) قرار می‌گیرند.

 وی با بیان اینکه خداوند پیامبر اکرم (ص) را با اوصافی مانند رحیم و رئوف که از صفات خداوند است توصیف کرده و ایشان را به عنوان رسول رحمت معرفی می‌کند، بیان داشت: افرادی که خود دارای افکار و اعمال فاشیستی هستند، قصد دارند پیامبر رحمت را چهره‌ای خشن و بی‌رحم معرفی کنند.

رئیس مرکز فرهنگ و معارف قرآن خاطرنشان کرد: شاید عمده‌ترین عامل اهانت‌ها به پیامبر اکرم (ص) ایستادگی او در برابر انحرافات، ستم، پافشاری بر احقاق حقوق محرومان و اجرای حدود الهی باشد ولی بدخواهان بدانند چنانکه خداوند در قرآن پیامبر اکرم (ص) را چراغ نورانی معرفی کرده آن حضرت همه عالم را نورافشانی می‌کند و همگان از برکت وجود ایشان بهره‌مند خواهند شد.

منبع: فارس

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی